Cet épisode 5 de la saison 2 de Naish Kiteboarding TV se passe chez nos voisins Hollandais avec Kevin Langeree. Dans cet épisode, on se retrouve sur un spot hollandais sculpté sur mesure par le ZandMotor pour avoir un parfait pointbreak et une petite lagune optimale pour le freestyle.


http://www.vimeo.com/42534944

“De Zandmotor is een innovatieve manier van kustbescherming en kustonderhoud. De natuur helpt ons in de bescherming tegen de zee. Voor de kust tussen Ter Heijde en Kijkduin ligt een schiereiland van 128 hectare, even groot als 256 voetbalvelden of de helft van het eiland Rottumeroog. Door wind, golven en stroming verspreidt het zand zich de komende twintig jaar langs de kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen. Het vormt daar nieuw strand en duin, dat ons tegen zeespiegelstijging beschermt en extra ruimte voor natuur en recreatie biedt. We bouwen met de natuur.”

Plus d’info sur ce projet Zandmotor!

PKRA 2012 Gold Games - Day 1 to 5
Slider Party 2012 - Le Barcares