Concours organisé par Red Bull pour lequel vous pouvez participer en envoyant votre photo la plus crazy en mode megaloop.

Ruben Lenten sélectionnera 24 kitesurfeurs du concours, qui devront entre le 14 septembre et le 2 octobre (week-end du NK Scheveningen) montrer en live ce qu’il sont capables de faire. Le gagnant repartira avec un billet pour “The Mystic House” en Afrique du Sud.

Ruben: “Ik vindt het super gaaf dat Red Bull mij helpt om mijn goals te verwezenlijken. Iedereen weet wel dat ik van hardcore kiten houdt, maar het lijkt mij heerlijk om meer van die Nederlandse boys hun limits te zien pushen. Daarom hoop ik dat het flink gaat waaien in september, zodat Red Bull Boven N.A.P. mega spectaculair wordt. Gebrek aan talent en lef is in Nederland ver te zoeken. Dan heb ik het niet alleen over die jonge garde die ons regelmatig mooie loops en passes om de oren slingeren, maar ook zeker over een paar van de oldtimers die het vliegen goed onder controle hebben. Dat zal wel blijken uit de foto’s en filmpjes die worden opgestuurd…Rammen met die rommel!”.

COLOMBIA 3D
Power Of Sardinia - Alberto Rondina