Voilà les dates du célèbre event annuel de Brouwersdam. Donc 30 et 31, avec compet freestyle, boarder cross, test matos, et soirée on the beach (ou plutôt in the cafet on the beach le samedi soir). Au club Natural high bien sûr…

http://www.wainmanhawaii.nl/MOTD.JPG

Man of the Dam part V, Boarder Cross (18+) en eindfeest Overpowered

Man of the Dam part V
Op 30 of 31 oktober (afhankelijk van de windgoden) organiseert Natural High in samenwerking met Slingshot, Mystic en Red Bull de vijfde editie van het jaarlijks terugkerende Man of the Dam (MOTD). Tijdens dit spectaculaire evenement krijgen jonge kitesurfers (tot 18 jaar) de kans om hun skills te laten zien. MOTD is een freestylewedstrijd waarin het jonge talent wordt beoordeeld op originaliteit, stijl en uitvoering van sprongen en tricks.
Uit de wedstrijd zal een nummer 1, 2 en 3 worden gekozen door een professioneel juryteam. Daarnaast zal de Man of the Dam worden benoemd; dit is de rider die de jury ziet als de meest getalenteerde kiter met de grootste potentie. Mystic en Slingshot stellen dikke prijzen beschikbaar op deze dag en de speakers uit de hummer van Red Bull zullen voor een lekker ‘achtergrondmuziekje’ zorgen.

Boarder Cross
Op verzoek van talloze enthousiaste kiters die net eventjes (of vééls) te oud zijn voor MOTD, wordt er op dezelfde dag een side-event georganiseerd: Boarder Cross (18+). Dit is een wedstrijd waarin de deelnemers zo snel mogelijk een (slalom)parcours af moeten leggen. Wie gaat er als eerste over de finishlijn?

Kosten MOTD: € 35,- (inclusief Hollands stamppotbuffet en aankleding door Mystic)
Kosten Boarder Cross: € 15,- (inclusief Hollands stamppotbuffet)
Inschrijven via: roy@slingshotkiteboarding.nl
Bel voor meer info: 06-21524447

Uitverkoop shop
De laatste weken van het seizoen is er een ‘end of summer sale’ in de beachshop. Al het overjarige materiaal (hard & software), kleding, les- en testkites gaan voor leuke prijzen de deur uit.

Eindfeest Overpowered
Op zaterdagavond, 30 oktober (die datum sowieso vast) sluiten Natural High & Slingshot, samen met een paar kanjers van DJ’s het seizoen af met het knalfeest Overpowered. Dit zal de laatste party zijn in de ‘oude’ Beachclub. Met gemengde gevoelens nemen wij afscheid van onze vertrouwde huiskamer. Het openingsfeest van volgend seizoen zal plaatsvinden in ons nieuwe ‘paleis op de dam’.

Kitesurfeur.be @ Rilland et Vrouwenpolder
Vers l'infini et l'eau de là ! - Alexandre Caizergues à 100km/h !